top of page
bgImage

 SUNTECH UNIQUE OUTDOOR LIFE

Suntech is een unieke terrasoverkapping met vele mogelijkheden.

Het designgamma van geautomatiseerde pergola daksystemen van Suntech zijn geschikt in elke weerstoestand.Of het nu gaat om een geautomatiseerde pergola voor uw tuin of terras, of een op maat gemaakt pergola daksysteem voor uw zwembad of om aan uw commercieel project te voldoen.Voor elke situatie is er een Suntech-systeem mogelijk!

SUNTECH STANDARD NOVO

Suntech Standard Novo biedt de perfecte oplossing voor het genieten tijdens alle seizoenen. Het openschuifbare daksysteem, dat bestaat uit aluminium profielen en PVC-doek is immers geschikt voor alle seizoenen en is water, vuur- en windbestendig. De pergola-systemen zijn modulair opgebouwd en hebben geen beperking in breedte. De terrasoverkapping sluit en opent door middel van een Somfy bediening. Optioneel kunnen de systemen voorzien worden van Led verlichting, verwarmingselementen en kunnen ze elk afgesloten worden door een glaswandsysteem of door windvaste screens. De systemen zijn allen op maat gemaakt en worden naar keuze samengesteld. 

SUNTECH PRIVEE AEROLUX

De automatische bioclimatische pergola " Aerolux" is een innovatief model bestaande uit een lamellendak dat helemaal kan openschuiven en kantelen. De lamellen zijn geïsoleerd zodat storende regendruppels geen lawaai maken en de afvoerbuizen zijn volledig weggewerkt in de palen. Optioneel kunnen de systemen voorzien worden van Led verlichting en verwarmingselementen. Personaliseer jouw verkapping volledig : kies uit verschillende afsluitmogelijkheden zoals windvaste screens of glaswandsystemen

3D ONTWERP

De eerste stap richting de ideale terrasoverkapping start door een afspraak te maken met onze expert. Met zijn kennis en advies draagt hij bij tot de ideale opstelling van uw overkapping.

Als tweede stap maken wij u graag een gratis prijsofferte aan.

Vervolgens maken wij een dossier aan en komt de expert alles uitmeten en gaat de terrasoverkapping in productie.

Kan u zich  niet goed inbeelden hoe de terrasoverkapping zou staan aan uw gevel of in uw tuin? Een fotorealistisch ontwerp zal u zeker overtuigen.

bgImage

EEN UNIE​KE BUITENBELEVING HET GANSE JAAR DOOR

bottom of page