top of page

 KÖMMERLIN​G 76 AD 

KÖMMERLING 76 is een uniek, universeel systeem dat verkrijgbaar is in talloze variaties en kleuren.

Met het 76-systeem heeft Kömmerling, de Europese marktleider in kunststof raamprofielsystemen, een nieuw systeem voor ramen en huisdeuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 76 mm. 

  • Het biedt gloednieuwe ontwerpmogelijkheden om een duurzame leefomgeving te creëren voor klanten die hun woning bouwen of renoveren.
  • Het ontwerp is zo vernieuwend dat zelfs drievoudige beglazing met modern isolerend glas mogelijk is, en dit met een smal profiel.
  • KÖMMERLING 76AD behaalt in de standaarduitvoering al een Uf-waarde tot 1,1W/(m²K)
  • De smalle profielen zorgen voor een optimale lichtinval.
  • Dit innovatief systeem boekt uitstekende resultaten op vlak van warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak
Als u vandaag voor KÖMMERLING 76 kiest bij het bouwen of verbouwen van uw woning, neemt u een beslissing voor de toekomst. Hoge energiewinsten, tijdloze stijl en duurzame kwaliteit zijn de beslissende factoren. Ze verhogen de waarde van uw woning en bieden comfort en stabiliteit voor uw gezin.

PREMIEDOOR 76 hefschuifdeur

Met de innovatieve hefschuifdeur PremiDoor 76 maken wij uw dromen waar.

Dankzij de grotere glasoppervlakte wordt er optimaal gebruik gemaakt van zonlicht zodat het „buitengevoel“ deel uitmaakt van je leefruimte. Bovendien biedt dit moderne systeem een maximaal bedieningscomfort en een zeer hoge warmte-isolatie. Nieuwbouw of verbouwing,

de hefschuifdeur PremiDoor 76 is de perfecte oplossing voor uw persoonlijke wensen.

U heeft heel hoge verwachtingen met betrekking tot warmte – en geluidsisolatie en inbraakveiligheid?

Dan is PremiDoor 76 de ideale keuze.

U kan de hefschuifdeur bekomen in de klassieke uitvoering maar ook als architecturale variant PremiDoor 76 lux voor een nog grotere lichtinval.

De PremiDoor 76 zal u niet alleen bekoren door zijn elegant design en de grote glasoppervlakken maar ook door het grote aanbod van materiaal en kleuren.

bottom of page