top of page

REYNAERS ALUMINIUM

Reynaers investeert continu in de ontwikkeling van steeds beter isolerende systemen en blijft ook op vlak van design en technische mogelijkheden innoveren

Vandaag is het aluminiumprofiel qua prestatie,stijl en toepassingsmogelijkheden niet meer weg te denken uit je bouw-en renovatieplannen.

Onze aluminiumsystemen geven een ziel aan jouw woning. 

Dankzij hun unieke eigenschappen op het vlak van design en comfort.

Ook op energiekosten kan je drastisch besparen door te kiezen voor Reynaers Aluminium. Zo is thermisch isolatie één van de vele troeven van Concept System, afgekort CS, een exclusief 3-kamersysteem dat door Reynaers zelf ontwikkeld werd door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Hierbij worden binnen-en buitenkant van het profiel van elkaar gescheiden door een thermische onderbreking met een hoge isolatiewaarde en door een unieke middendichting die extra isolerende luchtkamers bevat.

Reynaers CS 77 HI


Dit is een Super isolerend raam- en deursysteem voor hedendaagse woningen De ramen en deuren uit deze reeks voldoen aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. De CS 77 HI reeks heeft een hoger isolatieniveau dan de standaard reeks. Deze ramen en deuren komen zowel tot hun recht in een renovatie als een nieuwbouw.

Reynaers Masterline 8 

Het aluminium raamsysteem van de volgende generatie Deze nieuwe generatie innovatieve ramen en deuren weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie. Zo bestaat er een geschikt profiel voor elke nieuwbouw of verbouwing! Masterline 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen.

Reynaers schuifdeursysteem CP 130

De schuifdeur CP 130, met maximaal vleugelgewicht van 300kg,combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden.Het systeem is niet enkel functioneel,maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen.CP 130 combineert naar wens mono-,duo- of drierail.Het kan ook volledig verzonken ingebouwd worden waardoor met geen overstap meer heeft.​

bottom of page